ullatrav.blogg.se

Travhästar

Fyra andelshästar från Vinum Stables

Publicerad 2017-01-25 15:40:37 i Häst,

 
Ultimate Wine ridtränas fortsatt två gånger i veckan och skall fortsätta med detta januari månad ut. I februari fortsätter ridträningen en gång i veckan samt två gånger för tryckvagn. Så då börjar allvaret och siktet inställt mot start i mars eller april. Enligt skötaren Maria, så känns Ulla fin och var mycket nöjd med hur hon sköter sig.
 
Majestic Wine känns väldigt fin i träningen. I måndags gick Mange ett banjobb och hur det låter efter detta jobb, det skall vi inte va besvikna över, snarare tvärtom. På fråga till Peter Untersteiner, om det inte snart var dags för kvallopp, svarade PU, att det inte var så bråttom med det, då kriteriet inte är förrän i september. PU tillade att Jetaime Express och Neonas Princess inte kvalade förrän i april, de åren som de vann sina stora treårslopp. Undrar vad PU har för mål med vår häst? Förmodligen är kvalloppet inte allt för avlägset in i framtiden. Förmodligen i slutet av mars eller början av april.
 
Bellflower Wine tränas fyra gånger i veckan på Håleryd, varje gång tio varv på deras bana. Skötaren Johanna är mycket nöjd med hur hon sköter sig. Bellas trav är också till stor belåtenhet.
 
Lillkillen Victorious Wine har även han gått framåt i sin utveckling. Han äter bra, har egen box och har tillsammans med sina jämnåriga fått en mycket bättre hage att gå i. Så nu tycks livet leka för Victor.........
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela