ullatrav.blogg.se

Travhästar

I morgon börjar april...............

Publicerad 2017-03-31 17:01:38 i Häst,

 
Foto Maria A
 
I dag tog Peter Untersteiner och snodde Ultimate Wine, då det var dags för intervaller på rakbanan. PU var väldigt nöjd med henne, så skötaren, Maria förlät honom för tilltaget. Han ville väl känna på henne inför stundande årsdebut. Inget att klaga på då hon har fått en rejäl träning och vila under vintern. Allt för att Ulla skall kunna göra en bra säsong, hon är ju uppe i en svår klass.
I övrigt kan nämnas att Ulla var hos tandläkaren i förra veckan och enligt uppgift blir hennes tänder bättre och bättre för varje besök.
 
Majestic Wine fick återuppta sitt tränande idag med fyra intervaller på rakbanan. Enligt körande, Maria, så kändes han stark och fin. Mange var nöjd med att börja jobba igen. Efter träningen var han tillbaka i paradhagen och glassade utanför ingången till stall Untersteiner. Solen sken på honom, så han tyckte nog det blev för varmt och busig som han är, drag han av sitt täcke.............
 
I denna vecka var även Bellflower Wine hos tandläkaren och visade upp sina tänder och här fanns inget att klaga på. Tror att det var första gången för henne. Och tydligen hade hon uppfört sig bra, den lilla flickan.
 
Victorious Wine går och väntar på sommarbete tillsammans med sin kompisar på Håleryd.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela