ullatrav.blogg.se

Travhästar

Trav i fokus

Publicerad 2019-04-26 18:23:00 i Häst,

Traventusiasterna Jan-Åke och Joakim.
 
Ultimate Wine blev seminerad igår, torsdag. Vi hoppas, hoppas...........Ulla var i alla fall pigg och glad och tog tacksamt emot äpplebitarna.
 
Majestic Wine var i veckan såväl hos veterinären som kiropraktikern. Utan anmärkning hos veterinären, men blev tillrättad i ryggen hos kiropraktikern. Idag fredag kördes han i intervaller på rakbanan, enligt Maria var Mange jättefin.
Mange är anmäld till start på Åby torsdag den 2 maj och blev lottad till spår två.
 
Bellflower Wine startar på Vaggeryd på söndag den 28 april över 2140 meter, där Bella står med tjugo meters tillägg. Ett litet fält med endast åtta fyraåriga ston till start. Loppet går inom GS75. En bra prestation är att vänta, med Peter Ingves i sulkyn. Bella utrustas med norskt huvudlag, barfota runt om och rycktussar för första gången.
 
Victorious Wine gick på sanden i måndags, motion på onsdagen och på torsdagen både intervaller på rakbanan och på sanden. Enligt körande Maria, så har Victor känts jättefin hela veckan.
 
Woodbury Wine ser fin ut på Håleryd. Mats Hugosson var röd i händerna efter uppvärmningen inför rakbanejobbet, Woody är väldigt framåt............Enligt Johanna, såg Woody fin ut igår och trava som fortast i intervallerna cirka 1.35
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela