ullatrav.blogg.se

Travhästar

Ullatravs hästar

Publicerad 2022-07-25 18:19:10 i Häst,

Sparkling Wine och mamma Ultimate Wine
Ardanza Wine
Unique Wine
Woodbury Wine
Victorious Wine
Bellflower Wine
Majestic Wine
Ultimate Wine
 
ULTIMATE WINE
Första och hittills enda som blev milijonärska, vinnare av danska Hoppe Derbyt och högsta klassen bland ston inom STL. Först hela 13 gånger på 43 starter och över 1,2 miljoner på kontot. Fick rekordet 1.10.5 och tränades av Peter Untersteiner.
Såld till Vinum Stables och har två avkommer.
 
MAJESTIC WINE
Otursföljd med flera gaffelbandskador, som efter den korta karriären blev ridhäst och somnade in tragiskt i sin hage. Travade felfritt i 7 av 13 starter och var då aldrig sämre än trea. Hade utstrålning som få och honom glömmer vi aldrig. Rekordet satt han utvändigt ledaren på medeldistans 1.14.2 som vinnare. Även han tränades av Peter Untersteiner.
 
BELLFLOWER WINE
Även hon var otursföljd, fick en borreliainfektion och var inte samma häst efter den. Hann dock med att vinna 2 lopp och fick över 350 tusen på kontot, innan hon såldes till Vinum Stables. Nu är hon dräktig med Django Riff och går och myser i Frankrike. Var först i träning hos Peter Untersteiner och hon avslutade sin karriär hos Fredrik Linder. Rekordet blev 1.12.6 som hon satt på Sundbyholm med Linder i sulkyn, utan att förta sig.
 
VICTORIOUS WINE
Även han har kämpat med en del skador, men står nu på fyra friska ben och skall ut och tävla i nästa månad. Har sprungit in över 400 tusen på 32 starter och varit topp tre i hälften av loppen. Även han började hos Peter Untersteiner men är nu stationerad i Dalarna Hos Fredrik och Magdalena. Hans rekord är 1.12.0 då han segrade på Solvalla med Kajsa Frick i sulkyn.
 
WOODBURY WINE
Är enligt mig, troligen vår nästa miljonärska. Är vindsnabb från start och lite väl framåt men älskar att tävla. Kommer också att starta nu i nästa månad. Är stationerad på Halmstad hos Untersteiners och hon har en egen hage och utebox tillsammans med Mary Ann Lane. Där de trivs alldeles förträffligt.
Stor hjälp har hon av skötaren Jean-Marie, som jobbar mycket med hennes temperament.
 
UNIQUE WINE
Är Ultimate Wines första föl och pappan är Nuncio. Tränar för fullt och beräknas att starta till våren
2023. Ser mycket fin ut i jobben hos Untersteiners
 
ARDANZA WINE.
Börjar sin träning till travhäst till hösten hos Fredrik Linder. Hennes storasyster Bikana Wine segrade i helgen på Axvalla i sitt debutlopp.
 
SPARKLING WINE
Senaste tillskottet är hon och hon går fortfarande tillsammans med sin mamma, Ultimate Wine. Pappan är för övrigt Prix D Amerique vinnaren Readly Express. Skall tränas i Halmstad av Untersteiners.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela