ullatrav.blogg.se

Travhästar

Kejsaren laddar upp och Ulla förbereder sig för start

Publicerad 2016-09-30 16:11:56 i Häst,

 
Så här kan man också ladda upp inför dagens träning. Majestic Wine låg och snarkade tjugo minuter innan han kom ut och tränade. Tydligen kan han koppla av..............
På tränigsrundorna, såg han som vanligt mycket bra ut. Detta trots att grusen sprutade upp på honom. Maria som körde honom var mycket nöjd med honom.
Peter Untersteiner lät meddela, att Mange skall gå kvallopp i oktober eller november. Kvalgränsen är 1.28.0 på 2140 meter med voltstart. PU tänkte köra lite fortare med honom. Detta ser vi fram emot!
Kejsaren är inte mitt påhitt, utan PU:s ord då han säger, "nu är kejsaren på banan" då de körde ut med hästarna på uppvärmningsslingan.
 
Ultimate Wine gick ett bra snabbjobb med sex intervaller på rakbanan i ensam majestät. Hon såg fin ut och Maria var mycket nöjd med henne. Enligt Peter Untersteiner, skall Ulla gå ett snabbjobb på banan, måndag förmiddag. Om snabbjobbet faller tränaren i smaken, blir det start på Åby den 13 oktober. Loppet är för ston som tjänat maximalt 710 tusen och är ett startbilslopp över 1640 meter. Förstapris på 25 tusen.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela