ullatrav.blogg.se

Travhästar

Veckans rapport

Publicerad 2021-02-26 15:36:35 i Häst,

Unique Wine
Woodbury Wine
Victorious Wine
Bellflower Wine
 
Smutsigast på Håleryd, Unique Wine........ Ett tecken på att hon trivs med livet och sin kompis Penny. Enligt uppgift så älskar de båda ettåringarna morötter.
 
Woodbury Wine gick banjobb på Halmstadtravet i dag på morgonen, inte så många delägare på plats, bara en faktiskt..........hmmm
Rygg på ledaren satt Woody med Peter Zadel i vagnen, 1.24 första tusen och 1.17.8 sista varvet och med sträckta linor över mål. P 2 var nöjd och enligt Peter Untersteiner kommer han att leta lopp i propositionskalendern, om allt är bra med Woody efter jobbet.
 
Victorious Wine startade i onsdags på Solvalla dock utan framgång, men inte så konstigt då Victor varit allvarligt skadad och inte startat på nästan tio månader. Victor kommer tillbaka, han såg ut som en snabbloppshäst från start och visa snabbhet, men konditionen är inte på plats ännu. Dock kommer detta och nästa lopp att flytta fram Victors ork. Tilläggas att Victor gick med fyra järnskor och med brodd och det har han aldrig gjort förr. Travet var klockrent........
 
Ännu en som travar klockrent och med 84 i puls efter loppet i torsdags var Bellflower Wine. I sista sväng såg Bella ut som en vinnare................Hitta nyckeln till att Bella ska brukar sig även sista hundra är inte lätt, men jag tror Fredrik och Magdalena kommer underfund med det.
Både Victor och Bella är normalt mycket bättre barfota runt om och gillar att trava i spets och då gäller det att ha tur i spårlottningarna.
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela