ullatrav.blogg.se

Travhästar

STORT TACK, MARIA !

Publicerad 2019-09-27 17:19:59 i Häst,

Victorious Wine och vår skötare, Maria
Woodbury Wine
Majestic Wine och Maria A
 
Under tiden som vår skötare, Maria W har våra hästar på Ullatrav, travat ihop nästan 1,7 miljoner och har en segerprocent på 27, vilket är seger i mer än vart fjärde start.
72 lopp har hästarna startat i och vunnit i 20 och har dessutom varit på plats i nästan vartannat lopp.
Så alla vi delägare tackar dig Maria och önskar dig lycka till med ditt nya liv och kommande baby.
 
Victorious Wine var idag på hälsokontroll hos veterinären och allt var bra med honom. Victor fick idag en motionsrunda och allt var som vanligt, dvs bra...........
Eventuellt ska Victor flytta till Holm, Peter Untersteiner har lite idéer om att träna Victor lite tuffare och då skulle det passa bra på backen i Holm. PU tyckte efter loppet i tisdags att Victor skötte sig fint, men var lite besviken på sin egna prestation som tränare. Därav ideén om tuffare träning.
 
Woodbury Wine har tränat intervaller på rakan både måndag och torsdag och blivit motionerad i onsdags. Maria tyckte att hon skötte sig fint hela veckan i ensam majestät...........
Woody får lära sig nytt språk, då hon skall få en fransk skötare. Undrar hur vi ska klarar det?
 
Majestic Wine besöktes på sin nya hemvist. Mange var väldigt glad då vi kom med äpplen och morötter. Han såg ut att trivas med sina nya kompisar som också fick smaka. Enligt uppgift så går läkningen mycket bra och han ser inte ut att besväras av någon åkomma. Än är det många månader för att komma till start, men prognosen ser väldigt bra ut.
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela