ullatrav.blogg.se

Travhästar

Ju mer man vet, ju mer vet man att man inte vet.

Publicerad 2017-09-29 17:19:11 i Häst,

Majestic Wine innan segern på Mantorp  Foto Martin L
 
I veckan har Majestic Wine börjat sin väg mot nya framgångar. Han motionerades i tisdags och i torsdags samt gjorde sitt första snabbjobb på ett tag, idag då han fick gå fyra intervaller efter 1.30 - 1.35 och kändes fin enligt skötaren Maria. Mange skall gå intervaller på rakbanan måndag och fredag samt motioneras onsdag i nästa vecka. Enligt tränaren, Peter Untersteiner, skall Mange starta på i höst, så fort han är förberedd.
 
Glädjande för delägarna till Bellflower Wine så fortsätter hon att sköta sin träning på ett mycket bra sätt. Bella har gått intervaller måndag och idag, fredag samt motion i onsdags och tränar på likadant i nästa vecka.
 
Ultimate Wine som startar på tisdag den 3 oktober klockan 20.31 i lopp 7, vilket är V64 lopp 4. Som tidigare meddelat är det ett lopp över 1640 meter med bilstart, bara för ston som tjänat mindre än 860 tusen vid anmälningstillfället. Från spår tre och åter Johan Untersteiner i sulkyn. Och hur det går få vi se på tisdag. Ulla verkar ha tagit loppet på Åby på ett bra sätt, enligt Maria. Ulla skall motioneras lite lätt på söndag och i övrigt gå i hagen så mycket som möjligt med nya kompisen, Oriental Pearl.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela