ullatrav.blogg.se

Travhästar

BW, VW och WW

Publicerad 2021-06-23 17:03:40 i Häst,

Victorious Wine
 
Vid gårdagen lopp på Solvalla slutade Victorious Wine på fjärde plats. Körande Fredrik Linder gav Victor ett mycket fint lopp i andra par utvändigt, Tyvärr lämnades ledande ekipaget att styra loppet i ett mycket moderat tempo och det blev bara full fart sista biten in mot mål. Victor avslutade sista tvåhundra i cirka 1.06.5 Fredrik hade ett dilemma femhundra kvar, om han skulle köra i tredjespår eller sitta kvar. Victor har som bekant olägenheten att galoppera om man kör på honom genom sista sväng.
Fredrik Linder var mycket nöjd med Victor och hade svårt att få stopp på honom efter mål.
Enligt tränaren är det förmodligen V75 vid nästa start.........
 
Woodbury Wine förbereds så gott det går inför Sto Sprint kvalet på måndag den 28 juni. Tyvärr har det inte varit optimalt med förberedelserna, så chanserna att avancera till finalen är små. Woody har dock lottats till ett fint spår tre och får chefen i sulkyn. Woody skall få akupunktur och massage i morgon och ett sista snabbjobb, med fem intervaller i sandbacken på fredag. Så vi hoppas naturligtvis på det bästa.......... Men för att förtydliga är det en chansning, enligt Peter Untersteiner.
 
Bellflower Wine startar dagen efter på Eskilstuna klockan 19.38 ett lopp över 1640 meter med bilstart. I sulkyn tränaren själv, Fredrik Linder och de har lottats till spår sju. Optimal balans på Bella, så vi hoppas hon sätter nytt rekord.............
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela