ullatrav.blogg.se

Travhästar

Rapport

Publicerad 2022-12-13 16:26:13 i Häst,

Woodbury Wine och Jean-Marie
 
Victorious Wine anlände hos André Eklundh i onsdags, resan hade gått bra och André var ute och motionerade honom i fredags. André tyckte det var en trevlig och glad häst. I denna veckan skall veterinären gå igenom honom och därefter börjar ordinarie träning. Så vi önskar lycka till med uppdraget.............
 
Woodbury Wine tränar på fint och verkar att ta det lite lugnare. I går gick Woody ett spontant banjobb, vilket var alldeles utmärkt.............1.17.5 sista tusen och ute i spåren genom sista sväng.
Johan som körde var mycket nöjd med henne. Och som tidigare sagt, är målet ett lopp på Halmstadtravet den 23:e december.
 
Unique Wine har också tränat väldigt bra. I denna eller nästa vecka skall veterinären gå igenom henne och se om allt är ok med henne. Sedan får hon nog vila en eller två veckor innan vinterträningen tar fart.
 
Ardanza Wine även hon kom till André Eklundh i onsdags. Enligt tränaren har hon anpassat sig snabbt och fått en ny kompis, Ohio Boko. Även här önskar vi lycka till............
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela