ullatrav.blogg.se

Travhästar

GOTT NYTT ÅR

Publicerad 2016-12-31 12:26:20 i Häst,

Foto Maria A
 
Gott nytt år från våra hästar.
 
Ultimate Wine och Majestic Wine har renoverats för smärre blessyrer, inga allvarliga blessyrer enligt Peter Untersteiner. Efter ytterligare två veckors vila kommer dom att tränas upp igen. Ulla ridtränas så smått och hon tycks trivas med det enligt Peter Zadel. Ulla kommer förmodligen att göra årsdebut i mars. Mange skulle kunnat gått ut i kval denna månad och gjort det på en tjugotid, men PU vill vänta att kvala honom till i mars. Så vi får vänta med att se dom på banan om ett par månader.
 
Bellflower Wine tränar på som vanligt, dock utan några krav på tider. Enligt Mats Hugosson på Håleryd, uppskattar han att de travar i tvåminuters tempo som snabbast. Bella har blivit en mycket trevlig häst som gärna kelar med skötaren Johanna. Victorious Wine går mest i hagen med sina årskamrater. Han behandlas för en irritation i vänster öga, inget allvarligt enligt skötaren.
Vad gäller hagen som Victor och hans årskamrater går i, är jag besviken. Hoppas hagen åtgärdas eller att hästarna får någon bättre hage att gå i och det ganska omgående.....................

Kommentarer

Postat av: Peter

Publicerad 2016-12-31 15:27:05

Ett tack för all fin information och för alla fina bilder under det gångna året. Angående hagen du nämnde så byter man inom ett part dagar till en betydligt bättre och större. Gott Nytt År alla!!

Svar: Det tackar vi djurvänner för.
ullastrav.blogg.se

Postat av: None

Publicerad 2016-12-31 16:00:10

Gott nytt år! Trevligt att läsa om hästarna och se alla foton.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela